Lidmaatschap

 
Stuurgroep PVC & Ketenbeheer biedt een platform voor de PVC producerende en PVC verwerkende industrie in Nederland. Meer informatie vindt u op deze website, of via contact@pvcinfo.nl.
Informatie
 

 

Ga snel naar:

 
 

 

ING-sectornieuws op maat in coronatijd

De coronaproblematiek treft ons allemaal, maar vooral de onzekerheid over de tijdsduur van de coronavoorzorgsmaatregelen heeft grote impact op de economie. Voor ondernemers is het belangrijk niet af te wachten en vooruit te kunnen denken. Een hulpmiddel voor inzichten in de economie, nationaal tot wereldwijd, en de impact voor de diverse sectoren zoals de RKI, leest u in de geactualiseerde economische berichten van onder andere de ING-bank.

Kunststofindustrie
In een rondvraag van de NRK bij bedrijven uit de kunststofindustrie is een duidelijk dalende productie waarneembaar als gevolg van personeels- en toeleveringsproblemen. Daarbij heeft 60% van de bedrijven te maken met een dalende klantvraag.

Veerkracht van de industrie
In de industrie wordt continue geïnvesteerd in innovatie, nieuwe productietechnologieën en procesoptimalisatie om efficiënter en flexibeler te kunnen produceren. Dit zal een positief effect hebben op de veerkracht van de industrie tijdens en na de coronacrisis.

Wacht niet af en maak zoveel mogelijk gebruik van de ondersteuningsmaatregelen die door de overheid zijn gelanceerd; Noodmaatregel Overbrugging ten behoeve van behoud van Werkgelegenheid (NOW), de BMKB-regeling en de Garantie Ondernemersfinanciering (GO). En maak gebruik van uitstel van betaling van inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, loonbelasting en omzetbelasting.

ING heeft een overzichtelijke Corona checklist gemaakt met de maatregelen waarvan ondernemers gebruik kunnen maken.
Kijk ook op:


« Terug naar vorige pagina

Contact

Loire 150 – Castellum
gebouw C - Synthesium
2491 AK Den Haag

Postbus 420
2260 AK Leidschendam

Tel: 070-444 06 52
Fax: 070-444 06 61
E-mail: contact@pvcinfo.nl


 

 


© Stuurgroep PVC en Ketenbeheer 2024